Μερικες φορες συντονιζομαι crockpot recipes σε ενα τηλεοπτικο καναλι, το realtimetv, που μεταδιδει εκπομπες με θεμα την καθημερινη αλλα επισης και οχι τοσο καθημερινη ζωη. Μακιγιαζ, crockpot recipes αδυνατισμα, αναζητηση σπιτιων, διακοσμηση, cake design, nail art, αναζητηση νυφικου, κλπ κλπ.
Καποια στιγμη, ειδα οτι θα αρχιζε να παρουσιαζει διαφορες συνταγες ο Davide Oldani, αστερατος δημιουργος crockpot recipes αυτης που ο ιδιος ονομασε κουζινα ποπ, δηλαδη κουζινα βασισμενη κυριως σε καθημερινα υλικα, που μεσα στα χερια του ομως παιρνουν αλλη διασταση και υποσταση, και με πολυβραβευμενο εστιατοριο σε ενα δημο λιγο πιο εξω απο το Μιλανο. Το πιο διασημο πιατο του, το καραμελωμενο κρεμμυδι, ειναι γνωστο πια ανα τον κοσμο, και τραπεζι βρισκεις εαν κλεισεις καποιους μηνες πριν, εκτος και εαν εισαι τυχερος και τελευταια στιγμη καποιος ακυρωσε.
Συντονιστηκα λοιπον στο καναλι, και καποια στιγμη ειδα οτι εδινε οδηγιες σε κυρια που οπως η ιδια ομολογει ειναι ασχετη απο κουζινα για την "pasta with tomato sauce," δηλαδη ζυμαρικα με ντοματα.
Πρεπει να υποσημειωσω, οτι ενω εβλεπα το προγραμμα, εκανα και αλλα, σηκωθηκα και εφιαξα ενα ελληνικο καφεδακι και εκανα ενα τηλεφωνημα. Μου ξεφυγαν οποτε δυο πραγματα, αλλα εδω ηθελα να δειξω την μεθοδο οποτε δεν ειναι και τοσο σημαντικα. Δεν ξερω εαν ο Ολντανι ξεφλουδιζει crockpot recipes πριν τις ντοματες, εγω δεν τις ξεφλουδισα, οπως δεν γνωριζω εαν ριχνει λαδι στον πατου του σκευους και στο τελος, ωμο.
Κοβουμε τις ντοματες σε λεπτες ροδελες και αφου ριξουμε λιγο λαδι στον πατο μιας κατσαρολας, τις τοποθετουμε φροντιζοντας να καλυψουμε ολο τον πατο. Αλατιζουμε ελαφρα και ριχνουμε μια μικρι πρεζα ζαχαρη. Βαζουμε επανω στις ντοματες τα ζυμαρικα, σε σειρα και ταξη, οπως φαινεται σε αυτην την ασχημη φωτογραφια αλλα την εβαλα για να φανει πως τα τοποθετει, και αφου αναψουμε το ματι αρχιζουμε να ριχνουμε λιγο λιγο το νερο, σαν να φιαχνουμε ριζοττο δηλαδη. Το νερο πρεπει ισα ισα να καλυψει τα ζυμαρικα, λαμβανοντας υποψει οτι οι ντοματες αφηνουν νερα, οποτε στην αρχη ριχνουμε κατι λιγοτερο.
Λιγο πριν τα τραβηξουμε απο την φωτια, ριχνουμε βασιλικο και λιγο φρεσκο δυοσμο. Ανακατευουμε ελαφρα, σερβιρουμε στα πιατα και ριχνουμε παρμεζανα τριμμενη. Εγω στο τελος ραντισα το καθε πιατο με εξτρα παρθενο ελαιολαδο.
I can not watch the TV series things. I can not concentrate, a little 'to the sounds of a living home, a little' for the lights, a little 'for the small screen, a little' crockpot recipes because almost always I find myself with a book, a newspaper, some work for hands, I can not watch anything with concentration and attention. Then I look at things, indeed, intraguardo, are things to read and relaxing. Programs crockpot recipes that I can be away for 10 whole minutes and return to have the feelings that you have not missed anything.
And so, an issuer crockpot recipes that-look spessο is realtimetv. I started looking at it to see the cakes monsters Buddy, are then slowly added to the tutorials of Clio, cakes Renato, crockpot recipes and ultimissimamente, very recent purchase, transmissions with Oldani, of which I say nothing, there is no I need to talk.
In one of these transmissions, filed with the lady of the "sell house" or "looking for home", can not remember the exact title, so I neither seek nor sell the house, which in its admission, cooking does not care in the least, does it all her husband.
I confess that my usual, I have not nailed to watch the program, I got up and I made a greek coffee and I made a call. Cosichè a little something I missed. For example, I do not know if Oldani has peeled tomatoes, as I do not know if he has paid the oil on the bottom of the pot and then over to raw. Considering, however, an oxymoron pasta with tomato sauce without an excellent oil, I've paid both above and below, both before and after.
Cut the tomatoes into slices crockpot recipes and settle on the bottom of a greased pan. Scatter a pinch of salt and a pinch of sugar. We arrange over pasta, in order, as seen in this ugly picture. I used squid, frankly I do not remember what he used Oldani, perhaps paccheri, and light the fire. We begin to slowly pour boiling water, just what you need to cover the dough, keeping in mind that tomatoes release water, so at best this that abound in deficit. We continue until cooked. Just before removing from the heat, add the basil and some mint leaves chopped and join the pasta. Mix gently, withdraw from the heat and impiattiamo. I do not remember if Oldani oil has spilled raw, I did. Grated Parmesan you do not need me to say it!
one of the most traditional dishes of Italian cuisine and difficult .. in fact is the dish that abroad we never did find decently! was ripe tomatoes? as c'abbiam
No comments:
Post a Comment