Monday, March 3, 2014

Το νοστιμότερο φαγητό, είναι αυτό που τρώγεται με τα χέρια. Πέραν της όσφρησης, της όρασης και της γ

Bruschette al pomodoro | φαγάκια κλπ
Το νοστιμότερο φαγητό, είναι αυτό που τρώγεται με τα χέρια. Πέραν της όσφρησης, της όρασης και της γεύσης, μπαίνει κι η αφή στο παιχνίδι. Άσε που μετά γλύφεις στην κυριολεξία τα δάχτυλα σου. Ή τα δικά του. Εξαρτάται απ’την περίσταση.
Τα υλικά είναι λίγα και απλά. Κόψε μερικές φέτες πάχους 2 εκατοστών περίπου, απ’το χωριάτικο ψωμί που φρόντισες ν’αγοράσεις το πρωί. Βάλτες σ’ενα αντικολλητικό ταψάκι με αλατοπίπερο και ράντισε τις με λίγες σταγόνες ελαιόλαδο πριν τις βάλεις να ψηθούν στο γκριλ.
Μ’ένα κουτάλι, βάλε λίγο απ’το μείγμα ντομάτας πάνω σε κάθε φέτα, τοποθέτησε τις φέτες σε μια πιατέλα, βγάλε τις μπύρες ή το κρασί απ’το ψυγείο και κρύψε τις χαρτοπετσέτες βαθιά σ’ενα ντουλάπι.
Υποβολή απάντησης Cancel reply
φρεσκα Το πρόβλημα της Πολίτικης Τσουρεκοειδούς Βασιλόπιτας Γλώσσες εκ του Φυσικού Last biscuit in Paris Μηλόπιτα ξυστή της Λίτσας Γιαούρτι της … μαξιλαροθήκης Έχετε ταχίνι; Χαρίκλεια Καβάφη biscotti – Συνταγές …για την μπουκιά και το συχώριο Σεντονόπιτα biscotti “Μήλα” της για… τηγανίτες Κοτόπουλο Ντίρλα Bruschette al pomodoro Σούσι του Γιοσίνο biscotti Κοτόπουλο ξυπόλυτο biscotti Χοιρινό φλαμπέ
Κατηγορίες προτάσεις (ανήθικες) φατε ματια ψαρια Άλ(λη)χημεία Αναγνωστικόν Γλυκά προκαταρκτικά Διαβάζω Ειδήσεις Εορταστικά Η θεωρία της γάστρας Θανατηφόρες συνταγές Κοτοδυναμική Μακαρονισμός Μεγάλες ανακαλύψεις Μικροκύματα Οπτική της κατσαρόλας Ορεκτικά και άλλα Προτάσεις (όχι ανήθικες) Σμύρνη Φαγάκια για γοργόνες Φουρνοδυναμική biscotti καφεδάκι biscotti Uncategorized
Όταν ανοίγει η όρεξη… zβ on Last biscuit in Paris biscotti zβ on Μηλόπιτα ξυστή της Λίτσας Μιχάλης biscotti Νικολάου on Last biscuit in Paris Μιχάλης Νικολάου on Μηλόπιτα biscotti ξυστή της Λίτσας zβ on Μηλόπιτα ξυστή της Λίτσας Μιχάλης Νικολάου on Μηλόπιτα ξυστή της Λίτσας Μιχάλης Νικολάου on Μηλόπιτα ξυστή της Λίτσας Μιχάλης Νικολάου on Μηλόπιτα ξυστή της Λίτσας zβ on Το στοιχειώδες Κοτόπουλο Μιχάλης Νικολάου on Το στοιχειώδες Κοτόπουλο
Blogroll biscotti Anna-Silia battusai Biologos cook the book Food Junkie not Junk Food food.gr Hungry For Life Αλμυροπικροστυφογλυκοξινα και καυτερα ΕΧΩ ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΩΝΗ Οινομαγειρέματα γεμάτα αναμνήσεις magicacooking biscotti paperflowers tony jakarta una cucina WordPress.com
Αρχείο Δεκεμβρίου 2013 Νοεμβρίου 2013 Αυγούστου biscotti 2013 Ιανουαρίου 2013 Δεκεμβρίου 2012 Φεβρουαρίου 2010 Ιανουαρίου 2010 Νοεμβρίου 2009 Μαΐου 2009 Φεβρουαρίου 2009 Ιανουαρίου biscotti 2009 Δεκεμβρίου 2008 Νοεμβρίου 2008 Οκτωβρίου 2008 Σεπτεμβρίου 2008 Αυγούστου 2008 Ιουλίου 2008 Ιουνίου 2008 Μαΐου 2008 Απριλίου 2008
%d bloggers like this:

No comments:

Post a Comment