Tuesday, February 11, 2014

Talida Incepator


Acasa Retete Mixer de Ingrediente Reteta Saptamanii Despre RC Carte de Bucate paella Retete de Craciun si Revelion Retete pentru Copii Prajituri + Propune Reteta Retete Romanesti Retete Traditionale de Paste Retete Cozonac Retete paella Sarmale Retete de Post Retete Vegetariene Dulciuri de Post Retete Dulceata Sanatate Ghid de Alimente Necesar Zilnic de Calorii Calculator Calorii paella Controleaza-ti Greutatea Tabel de Calorii @Articole paella Sanatate Restaurante paella Harta Restaurante Cauta Restaurant + Propune Restaurant Forum Concurs Reteta Lunii Retete Ilustrate - Dulciuri Retete Ilustrate - Mancaruri Mesaj de bun venit @Cafeneaua RC Articole Interviu Sanatate Diverse Diete Cure de Slabire Tutoriale Video Retete Culinare Tehnici Culinare Ornamente Bloguri Top Bloguri Culinare Bloguri de la A la Z Azi in Blogosfera Cauta in Bloguri
Postat la data: 25/01/2007 06:10 Cartea de bucate: Margarita de Citrice si Nectarine
Pentru ca pe la noi se simte puternic influenta retetelor mexicane, care de multe ori mie imi sunt pe plac, va prezint acum o preferata de-a mea, desi nu e vorba de mancare . Margarita servita cu gheata cuburi sau pusa la blender (numita blended sau frozen) este foarte racoritoare si destul de gustoasa. exista mai multe variante, depinde numai ce fructe preferati: clasica - numai de citrice, predominante fiind limete (limes), de ananas ( yummy), capsuni, piersici, mango, una mai buna decat alta. Eu am facut o combinatie de citrice cu nectarine ca asta aveam in casa si mie imi place pusa la blender. Ingrediente pt. 6 portii: zeama de la o lamaie, zeama de la 5 limete ( limes) zeama de la o portocala 2 nectarine decojite si taiate felii 200 ml lichior de portocale 200 ml tequilla 600 gr gheata Eu am facut numai jumatate de portie si am uitat sa pun numai o jumatate de portocala, dar nu a fost deloc rau. Iar poza mea arata numai jumatate din gheata pe care am pus-o in blender. Se amesteca toate sucurile de fructe cu gheata in blender pana se face ca un piure, apoi se adauga alcoolul si se mai pulseaza cateva secunde cat sa se amestece. se serveste in pahare care au fost frecate intai cu o felie de lamaie si apoi puse pe o farfurie cu sare incat sa se lipeasca sarea de marginea paharului. Se decoreaza cu o feliuta sau coaja de lamaie. E minunata cu tortilla chips si salsa, sau chips si guacamole ( dipul facut din avocado). paella Hai noroc!!
Talida Incepator
Roxana... mi-ai facut acum o pofta de o margarita si asa frozen cum iti place si tie , dar sunt la birou si mai e inca vreo doua ore pana plec Dar lasa ca imi iau eu fructe in drum spre casa si asta voi servi la cina... na ca mi-e gura pana la urechi deja
Margarita e bautura mea preferata Dar de cand sunt 2 in 1 nu-mi mai permit.Imi aduc aminte ca obisnuiam sa merg in Irish Pub in Constanta si luam la rand bauturi margarita cu diferite arome : orange margarita, blue margarita, srawberry margarita...o nebunie...
Daca va place, va invit oricand la mine, Incercam si un apple martini... Talida ne face mudslide, Mona o minunatie de-a ei ... Atunci sa vedem party. paella cred ca a fost buna alegerea temei de concurs luna asta, am avut motiv sa incerc mai multe combinatii, hi-hi-hi. Daca vreti ceva idei, uitati-va si pe www.chambordonline.com, eu m-am minunat un pic azi dimineata, si trebuie clar incercate cateva de acolo, plus ca ne dau idei de prezentare.
Iuli draga mea, ma bucur mult sa te "vad" . Daca iti plac cocktailurile astea, facem varianta fara alcool, sugerez si o pina colada paella "virgin", sa vezi atunci ii place si lui bebe....
Normal ca ne place ! Bine ca am stabilt paella ce o sa fie pe masa !Mai raman cateva amanunte dar pana atunci rezolva problema PC-ului si ne ocupam de party !!!!!!!!!!
Iuli draga mea, ma bucur mult sa te "vad" . Daca iti plac cocktailurile astea, facem varianta fara alcool, sugerez si o pina colada "virgin", sa vezi atunci ii place si lui bebe.... Acum bebele vrea pina colada fara alcool....asa ca vrand-nevrand va trebui sa pui reteta. Ca sa nu-ti mai zic ca in seara asta pe la orele 22.00 eu coceam cheese cake - varianta americana ca mi se facuse pofta. Tu trebuie sa stii despre ce vorbesc... Si mi-a iesit o minunatie. E inca la racit dar am copt putin si intr-un alt recipient micut ca sa pot gusta dupa ce se face...ca nu aveam rabdare pana dimineata cand il pot taia pe celalalt
img 1039 963.jpg  Descriere: Uite aici cheese cake-ul meu.Maine ii voi pune deasupra sosul de coacaze (blackcurrant) la conserva si e gata.  Marime fisier:  100.34 kb  Vizualizat:  de paella 2951 ori
De-abia astept, Mona draga, nici nu-ti spun cum ma mananca paella in palma de 10 ori pe zi sa intru pe RC de la serviciu si cred ca in curand o incurc daca nu sunt mai atenta . Iuli, tu esti acum mai speciala decat erai deja, dar asta nu iti da dreptul sa omori oamenii pe aici. Eu nu as da pina colada pe cheesecake-ul ala al tau, nici in ruptul capului. felicitari, eu nu am facut niciodat

No comments:

Post a Comment